TOP termékek

Pénztárgép értékesítés és Szerviz

+36202366684

ferkassza@gmail.com

Pénztárgép antenna nagy

Pénztárgép antenna nagy
ÚJ
Pénztárgép antenna nagy

- Térerő nyereség növeléséhez

- Mágneses rögzítőtalp

- Beltéri antenna

- Fekete szín

- Klasszikus forma

-300 cm vezetékkel


Termékeinknél a fizetendő összegek vannak feltüntetve, 0% ÁFA-t tartalmaznak!

Bővebben
7 000 Ft
Részletek
Magasabb nyereségű antenna, amely kifejezetten az alacsonyabb jelerősséggel bíró telephelyeken tesz szolgálatot az üzemeltetőknek. Az antenna a pénztárgéptől távolabb helyezhető el három méter hosszú vezetékének köszönhetően, ami hozzájárul a kicsatolás minőségének javításához, ezentúl pedig lehetővé teszi a telephely nagyobb jelerősségű területére való elhelyezést a pénztárgép elmozdítása nélkül.

Az antenna a mágneses talpának köszönhetően egyszerűen rögzíthető mágnesezhető fémfelületekre. Az elhelyezésnél fontos szem előtt tartani, hogy a vertikális polarizáltságú antenna mindenképp függőleges helyzetben álljon (például a kasszapult fém szegélyén) vagy lógjon (például a menyezetről).

Az antenna vezetéke ellenálló burkolatú, de éles tárgyal nagy erőbehatással felsérthető. Amennyiben a vezeték árnyékolása megsérül vagy szakadás keletkezik, akkor az antenna nem képes ellátni a funkcióját. A vezeték szükséges úgy elhelyezni, hogy azt nagymértékű erőbehatás ne érhesse.

A vezeték pénztárgéphez történő csatlakoztatásánál fontos, hogy a csatlakozó megfelelő erővel legyen a pénztárgéphez hozzácsavarozva, annak érdekében, hogy a csatlakozás tökéletes legyen.
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Utoljára megnézett