TOP termékek

Pénztárgép értékesítés és Szerviz

+36202366684

ferkassza@gmail.com

ACS-E 15kg hitelesített tornyos mérleg

ACS-E  15kg hitelesített tornyos mérleg
-4%
ÚJ
ACS-E 15kg hitelesített tornyos mérleg

Leírás:

Az ACS-E digitális, árszorzós mérlegeit 15 kg-os méréshatárral lapos és tornyos kivitelben is megrendelheti tőlünk. Mindegyik típus szabadtéren is jól látható vevő- és kezelő oldali kijelzőkkel, rozsdamentes acéltálcával és egyetlen töltéssel akár több napig használható beépített akkumulátorral van felszerelve. Emiatt kültéri árusok számára is kitűnő választás lehet.


Az előző szériához képest még pontosabb mérés jellemzi, kettős méréshatárának köszönhetően. Míg a korábbi verzió 5 gramm pontossággal volt képes mérni, az új modell 6 kg-ig 2 gramm, felette 5 gramm pontossággal képes ezt megtenni.
 

Az ACS-E mérlegek alkalmazása megkönnyítheti a zöldségek, gyümölcsök, húsfélék értékesítését, sőt, még a visszajáró összegét is kiszámolhatja vele.
 

Mindegyik ACS-E modell rendelkezik „tára” funkcióval, azaz képes elkülönülten kezelni a termékek és csomagolásuk súlyát. A készülékek memóriájában akár nyolc árucikk adatai is rögzíthetőek, mely információkat egyetlen gombnyomással hívhatja elő értékesítés közben.


Tornyos változata esetében a kijelző fejmagasságban való elhelyezkedése még jobban segíti a vevők számára a kijelző olvashatóságát.

Bővebben
45 000 Ft
43 000 Ft
Kezdete: 2023.07.07   A készlet erejéig!
Részletek

Műszaki paraméterek:

 

- Méréshatár: 6/15 kg

- Osztásérték: 2/5 g

- Maximális tára: 5 kg

- Tálca méret:33 x 23 cm

- Kijelzők: 2 x 3 db LCD kijelző (vevő és kezelő), 6-6 számjeggyel

- Memória: 8 PLU

- Akkumulátor: Beépített 4Ah kapacitású akkumulátor

- Tápfeszültség:~ 220V 0,5A külső adapter (tartozék)

- Méret: 33,5 x 38 x 56 cm

- Tömeg (akkuval, adapterrel): 4,2 kg

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!